Potilaaksi

Poliklinikka Toivolaan pääsee potilaaksi soittamalla toimistoon puhelinaikana ma-to 10-15 ja pe 10-13 (02-2797100). Poliklinikka Toivolassa voi asioida monenlaisissa mielenterveyden asioissa ja elämän kriisitilanteissa. Toivolan palveluihin lukeutuvat lyhyet selvittelykäynnit ja pidemmät psykoterapiat ja psykoanalyysi, sekä kaikki tältä väliltä. Osa psykiatrikoulutuksen omaavista psykoterapeuteistamme hoitaa myös yleispsykiatrisia asioita. Psykoterapeuteillamme on psykodynaaminen koulutus ja Kela-pätevyydet. Monelta löytyy myös valmiudet ottaa vastaan kaupungin/sairaanhoitopiirin ostopalvelusopimusasiakkaita, sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita.


Tutustu myös Kelan sivustoihin, joilla on tarkempia tietoja Kelan etuuksista osoitteessa: www.kela.fi

Uudet potilaat haastatellaan lyhyesti puhelun aikana ja tässä kohtaa voi kertoa toiveensa tulevaa hoitoa koskien. Vapaita asiakaspaikkoja jaetaan kaksi kertaa viikossa olevissa tiimipalavereissa ja asiakas saa tiedon mahdollisista vapaista terapeuteistamme. Toivola poliklinikka hallinnoi myös Turun psykoterapiayhdistyksen psykoterapeuttipankkia, jossa on mukana n. 50 psykodynaamista psykoterapeuttia Turun seudulta. Jos Toivolan omilta psykoterapeuteilta ei löydy vapaita potilaspaikkoja, potilas voi halutessaan saada terapeuttipankin kautta kätevästi tiedon muista vapaista psykoterapeuteista.

Yhteyttä voi ottaa myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jolloin Toivolasta ollaan puhelimitse yhteydessä potilaaseen (viive max. 1vk, heinäkuussa olemme suljettuna).
HUOM! Tietoturvasyistä lyhyt yhteydenottopyyntö.


Ota yhteyttä

Turvaposti

Meille on myös mahdollista lähettää salattua ja turvallista Turvapostia. Laita viestiin myös puhelinnumerosi jos haluat että vastaamme sinulle turvapostina tai puhelimitse.

Lähetä meille turvapostia